News Flash:

Operatiunea ZIUA Z I Peste 200 de perchezitii in Timis, Hunedoara, Caras-Severin si in alte judete la grupari de criminalitate organizata. Mai multe clanuri interlope, intre care si Ghenosu, vizate. Aproape 300 de persoane vor fi duse la audieri

16 Mai 2018
698 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2 1

DIICOT face, miercuri, 238 de perchezitii la grupari de criminalitate organizata, in cadrul mai multor dosare. 227 de persoane sunt vizate in cadrul actiunii. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca printre cei vizati de perchezitii sunt si membri ai clanului Ghenosu.
"In cadrul operatiunii ZIUA Z ,sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT, procurorii din cadrul directiei au declansat o ampla actiune de combatere a fenomenului infractional organizat, care se deruleaza concomitent pe teritoriul a 28 de judete si a municipiului Bucuresti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un numar de 238 de perchezitii domiciliare, ce vizeaza nu mai putin de 227 de suspecti", potrivit DIICOT.

Potrivit sursei citate, actiunile sunt rezultatul investigatiilor derulate in 20 de dosare instrumentate de catre 14 structuri teritoriale ale DIICOT si Structura Centrala, ce vizeaza "destructurarea mai multor grupari infractionale implicate in majoritatea formelor de criminalitate organizata ce intra in competenta directiei, respectiv trafic de droguri de risc si de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatica, evaziune fiscala, contrabanda precum si infractiuni cu violenta, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativa de omor".

Printre cei vizati de perchezitii sunt membri al Clanului Ghenosu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
In total, 290 de persoane vor fi duse la audieri.

La operatiune participa peste 600 de politisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIICOT face, miercuri, 238 de perchezitii la grupari de criminalitate organizata, in cadrul mai multor dosare. 227 de persoane sunt vizate in cadrul actiunii. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca printre cei vizati de perchezitii sunt si membri ai clanului Ghenosu.DIICOT face, miercuri, 238 de perchezitii la grupari de criminalitate organizata, in cadrul mai multor dosare. 227 de persoane sunt vizate in cadrul actiunii. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca printre cei vizati de perchezitii sunt si membri ai clanului Ghenosu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004667 (s)