News Flash:

Oana Roman, veste trista despre mama ei. Mioara Roman a ajuns din nou pe mana medicilor

4 Mai 2022
397 Vizualizari | 0 Comentarii
Mioara Roman

Mioara Roman nu trece prin cea mai buna perioada a sa. De ceva timp, Mioara este internata intr-un centru de recuperare acolo unde se trateaza corespunzator bolii pe care o are. Desi are 82 de ani, Mioara are toate sansele sa se recupereze, mai ales ca Oana a avut grija sa o interneze intr-un loc in care sa nu-i lipseasca confortul de acasa.

Mioara Roman se afla la centrul de recuperare de mai bine de un an, dar fiica ei, Oana, s-a asigurat ca nu-i lipseste nimic. Constant, aceasta o viziteaza si o rasfata pe mama ei cu vizite la salon, la restaurant sau la cafenea. Pentru a se asigura ca femeia beneficiaza de cele mai bune conditii, Oana Roman scoate din buzunar, lunar, o suma considerabila de bani. Sotia lui Marius Elisei a declarat de multe ori ca aceasta a fost cea mai buna alegere, pentru ca nici ea si nici Marius nu ar fi avut timp sa se ocupe ca la carte de Mioara, mai ales ca cei doi sunt foarte ocupati cu afacerile de familie.

”Azi, din pacate, a trebuit sa o internez pe mama pentru niste analize mai amanuntite pentru ca nu se simtea bine. Am venit la spitalul Colentina si cel putin pe sectia unde este mama sunt impresionata pozitiv de cum arata si cum este tot personalul. O surpriza placuta. E greu sa o aduc iar la spital pe mama, dar macar stiu ca e pe maini bune. Rugati-va pentru sanatate, credeti-ma ca e cea mai importanta. Nici eu nu am realizat pe deplin pana nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul sau de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006119 (s)