News Flash:

George Burcea si Keed, schimb de replici dure in online. Ce isi reproseaza cei doi. „Mi-a zis Mucea sa... ”

4 Mai 2022
563 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

George Burcea si Keed sunt protagonistii celui mai recent scandal din showbiz. Intre cei doi se pare ca sunt polite mai vechi, nerezolvate, care s-au reaprins acum de nicaieri. Si cum ambii sunt caractere puternice, a mai fost un singur pas pana la cearta in online.

Keed si George Burcea nu se feresc sa spuna lucrurilor pe nume si sa rezolve tensiunile dintre ei ca intre barbati. La prima vedere, cei doi nu au nimic in comun, insa, adevarul este cu totul si cu totul altul. Keed, concurentul de la „Chefi la cutite” nu a putut uita momentul in care Burcea a instigat barbatii la violenta impotriva femeilor. Acum, acel comentariu a reiesit la iveal si a aprins scandalul dintre cei doi. 

Fostul sot al Andreei Balan, George Burcea, a instigat la violenta impotriva femeilor intr-un live pe Facebook. La acea vreme, artista a transmis un mesaj dupa derapajul pe care actorul l-a avut in urma cu cateva zile. 

Andreea Balan are o comunitate numeroasa pe retelele de socializare si isi tine la curent urmaritorii cu privire la proiectele din viata profesionala. In mesajul transmis de artista, aceasta vorbeste despre legea atractiei si marturiseste ca este important sa gandim pozitiv si sa ne facem ordine in ganduri. „Cred ca ati observat ca de la un timp tot postez lucruri legate de legea de atractie si tot felul de citate legate de ganduri. Fac acest lucru pentru a le atrage atentia celor care nu cred ca noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce dorim. Asa ca daca vedeti taguri catre pagini de acest gen intrati pe pagina lor de Instagram si studiati mai mult pentru ca e foarte important sa facem ordine in ganduri si sa gandim pozitiv. Cu siguranta, toate visurile noastre si toate dorinete se vor indeplini daca avem grija ce raspandim in Univers”, a transmis Andreea Balan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)