News Flash:

"O saptamana la munte", in perioada 9 februarie - 28 martie. Care sunt tarifele reduse pentru turisti

10 Februarie 2014
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Federatia Patronatelor din Turismul Românesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism lanseaza programul "O saptamâna la munte", care se va derula în perioada 9 februarie - 28 martie, iar tarifele vor fi cuprinse între 161 lei si 368 de lei de persoana pentru un sejur de cinci zile.
Tarifele practicate în cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti si sunt cu pâna la 50% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada, se arata într-un comunicat transmis de FPTR.
Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopti, fara servicii de masa, sunt urmatoarele: la hotel, vila, cabana de doua stele -161 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila, cabana trei stele - 259 lei persoana/sejur (fara mic dejun); la hotel, vila patru stele - 368 lei persoana/sejur (fara mic dejun).
Durata unui sejur este de 5 nopti, începând duminica si terminând vinerea, în perioada 09 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare în intervalul stabilit.
Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate în ordinea înscrierilor si în functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pâna acum, în acest program s-au înscris 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispozitie aproape 700 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 44 de agentii de turism din toata tara, ceea ce înseamna ca în cele 8 serii circa 5.600 de persoane vor putea sa petreaca o saptamâna la munte. Mediafax.ro

tarifele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1042 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037999 (s)