News Flash:

O politista a fost RETINUTA! Colegii ei au ramas SOCATI cand i-au ascultat telefonul. Iata cu ce se ocupa in timpul liber

5 Aprilie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
politista 7
O politista din Manchester a fost arestata pentru suspiciunea de trafic de droguri de mare risc, dupa ce colegi detectivi i-au "vizitat" locuinta si i-au ascultat telefonul.

Kerry Reeve, 35 de ani, a fost un fel de vedeta a politiei din Manchester pana a fost retinuta de detectivii anticoruptie. Foarte atragatoare, Kerry nu pierdea nicio ocazie de a se poza, fie ca o facea in timpul liber sau in misiune, relateaza The Sun.
Chiar inainte de a fi arestata, politista, care facea parte dintr-un detasament de interventii si, de regula, asigura masurile de ordine la meciurile de fotbal, a postat pe o retea de socializare o fotografie in care purta un top foarte decoltat, cu mesajul: "Noaptea, la datorie. Nu sunt stripteusa, sincer".
In acest caz este suspect si un al doilea politist - Adam Jackson - dar si cativa civili. Potrivit informatiilor publicate de presa britanica, cazul este unul cat se poate de "greu", fiind vorba de o retea foarte organizata de plasare a drogurilor de mare risc, scrie stirileprotv.ro.
Politista a fost eliberata pe cautiune, dar a fost suspendata pana la finalizarea cazului in care este implicata.

manchester kerry reeve detectivii anticoruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004869 (s)