News Flash:

Baietelul lui Andrei Duban s-a facut mare! Cum arata acum copilul actorului

4 Aprilie 2017
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei duban
Cum arata copilul lui Andrei Duban! In urma cu cinci ani, actorul de teatru si film Andrei Duban, in varsta de 45 de ani, il aducea acasa de la maternitate pe fiul sau, Armin.


Atunci, el si sotia sa, Gratiela (31 de ani) declarau ca abia asteapta sa mai aiba inca un bebelus, dar lucrurile s-au schimbat intre timp, iar acum exista dispute pe seama urmasilor, in familia Duban. El ar vrea, ea ar mai sta.

Chiar si acum Andrei si sotia lui „se cearta” pe seama sexului viitorului copil. Actorul Andrei Duban a declarat de fiecare data ca-si doreste o casa plina cu copii, insa sotia lui, Gratiela, cu 14 ani mai tanara decat el, spune ca doreste sa mai astepte putin.

Astazi… Andrei Duban si-a actualizat fotografia de profil, pe pagina sa de Facebook, cu o imagine emotionanta in care apar fiul si sotia sa.

loading...

El isi mai doreste un copil. Si eu. Nu pot sa zic ca nu, dar nu acum. Astept sa mai creasca Armin, ca sa fie un ajutor de nadejede pentru mine. Acum nu ma gandesc pentru ca mai am cateva proiecte de teatru pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit. Dar vedem ce ne ofera viata”, ne-a declarat Gratiela Duban, inganata de sotul ei, deloc multumit de raspunsul ei. „Da. Sa mai asteptam vreo 10-20 de ani si dupa aceea ne hotaram”, a spus actorul in stilul caracteristic. „Serios acum. Ne dedicam fiului nostru 100%. Vom avea timp sa-i facem si un fratior”, a mai spus Duban. „Ce fratior. O fetita este mai bine. Hai lasa. O fetita”, a raspuns amuzata Gratiela.

Galerie Foto

andrei_duban2
fiul sau armin bebelus o fetita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006633 (s)