News Flash:

O noua TRAGEDIE provocata de rujeola! Un bebelus de 5 luni a fost rapus de boala

1 Iunie 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate2
Un bebelus de cinci luni din Galati a murit, miercuri, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, din cauza unor complicatii provocate de rujeola. Copilasul nu a fost vaccinat pentru ca nu implinise varsta necesara imunizarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Bebelusul de cinci luni fusese transferat de la Tecuci la Iasi in stare grava, in urma cu cinci zile, si avea si bronhopneumonie.
El a murit, miercuri, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.
Bebelusul nu a fost vaccinat pentru ca nu implinise varst necesara imunizarii.
"Este vorba despre al treilea deces printr-o complicatie a rujeolei, este gresit a se spune prin rujeola, printr-o complicatie a rujeolei, prin bronhopneumonie, un copil in varsta de 5 luni, din judetul Galati. Primii doi copii au fost din judetul Vaslui. A fost adus in urma cu 5 zile la Iasi la Terapie Intensiva la Boli Infectioase, cu aparatul de urgenta de la Galati, cu insuficienta respiratorie acuta, care nu a putut fi rezolvata, cu toate manevrele si tehnicile de terapie intesiva. Copilul era nevaccinat, pentru ca nu avea varsta de vaccinare, nascut evident dintr-o mama nevaccinata", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, prof.univ.dr. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi.
In acest moment, in Spitalul De Boli Infectioase din Iasi nu mai sunt internati pacienti cu rujeola cu risc vital.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007141 (s)