News Flash:

Tudorel Toader despre dosarul lui Sebastian Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile

31 Mai 2017
947 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader2
Ministerul Justitiei si-a indeplinit "la timp si corect si complet" obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministrul Tudorel Toader declarand ca este posibil ca dosarul pentru fals in acte al fostului deputat sa fie mutat din Serbia in Romania.
"In legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministerul si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile. In rest, sigur ii intrebati pe ceilalti care aveau competente complementare la acest proces", a declarat, miercuri, ministrul Justitiei.
Intrebat daca dosarul pentru fals in acte la lui Sebastian Ghita ar putea ajunge din Serbia in Romania, Tudorel Toader a raspuns: "Stiu si eu ca e posibil. Stiu si eu ca au anuntat autoritatile, daca vor trimite.. Asta inseamna ca deja, probabil, se antameaza posibilitatea extradarii si ca se esteimeaza posibilitatea judecarii lui, conexand cauzele cu cele din Serbia. Dar nu e problema noastra. Daca dansii vor decide asta, sigur ca este posibil. El este in libertate, dar sub control judiciar, ori dumneavoastra stiti foarte bine ca aceasta masura a controlului judiciar, ca si arestul preventiv sunnt masuri restrictive de libertate in vederea desfasurarii procesului. Judecatorii pot aprecia daca la un moment dat sa ramana privat de libertate sub control judiciar, pe cautiune, dar e de competenta lor, nu a noastra".
Sebastian Ghita este obligat sa se prezinte joi la politie in Belgrad, in cadrul controlului judiciar impus de autoritatile sarbe, dupa ce acestea l-au eliberat pe fostul parlamentar pe o cautiune de 200.000 de euro si i-au impus acestuia sa nu paraseasca Belgradul. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)