News Flash:

O mai stiti pe BIANCA NEAGU, micuta din telenovela "NUMAI IUBIREA"? Iata cum arata acum

9 Septembrie 2017
1773 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca
Bianca Neagu, fetita simpatica din "Numai iubirea", telenovela in care a jucat alaturi de Alexandru Papadopol si Corina Danila, s-a schimbat radical! Acum este o tanara foarte atragatoare, care va implini 21 de ani.

"Nu mi-a venit sa cred cand am aflat ca am luat preselectiile. Eu nu imi dadeam seama ce se intampla, dar faptul ca lucram cu Corina Danila, pe care o stiam dinainte, era o fericire totala", a declarat Bianca Neagu despre rolul care a facut-o celebra din "Numai iubirea". Bianca este acum studenta la Psihologie. "Sunt studenta, sunt in anul 3, sunt in stres, dar voi termina repede. Mi-am dezvoltat o pasiune in acest timp, creez haine, inca de cand eram mica imi placea sa schitez rochii", a povestit Bianca Neagu. Ea este de mai mult timp intr-o relatie, cu un tanar care o face foarte fericita. "Exista cineva in viata mea, Alin Croitoru, suntem de 3 ani impreuna", a precizat Bianca.


Chiar daca au trecut 13 ani de cand s-a incheiat telenovela "Numai iubirea", fanii Biancai ii scriu si acum zeci de mesaje de apreciere si o lauda pentru ca a dat dovada de niste calitati actoricesti deosebite, in pofida varstei fragede, dar si a numelor grele alaturi de care a jucat.

bianca neagu numai iubirea alexandru papadopol corina danila relatie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006341 (s)