News Flash:

Madalin Ionescu, mesaj acid catre ministrul Olguta Vasilescu

9 Septembrie 2017
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin ionescu tb1000
Madalin Ionescu a reactionat dur dupa ce Ministrul Muncii OlgutaVasilescu a propus o Ordonanta care sa plafoneze indemnizatia de crestere a copilului.

Pe pagina lui, vedeta a scris un mesaj plin de nemultumiri la adresa Olgutei Vasilescu, cu atat mai mult cu cat Ministrul Muncii a avut o atitudine sfidatoare cu parintii care lucreaza in televiziune si care au salariile mai mari decat multi romani de rand.

In semn de multumire, Gabriela Cristea a distribuit mesajul fostului ei coleg si i-a multumit intr-un mod neasteptat.


"Multumesc Madalin Ionescu ca esti „o vedeta frustrata”, asa cum si-a permis Ministrul Muncii sa ne catalogheze, doar pentru ca ne-am permis sa ne cerem drepturile”, i-a scris prezentatoarea TV.


Iata mesajul initial postat de Madalin Ionescu


„Ordonanta care plafoneaza indemnizatia de crestere a copilului a iesit din PIZMA ! Din PIZMA Olgutei Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizeaza venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale ! De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic … Sa incalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezinta doar un abuz , ci o atitudine de tip infractional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizatia , dar sub incidenta noii legi i-a bagat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizatia neplafonata ! Constitutia stipuleaza ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :” legea civila nu este retroactiva !” … Guvernantii nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obtinute dupa intrarea in vigoare a ordonantei vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizatii de crestere a copilului ,cu adevarat uriase ( insa obtinute legal) , doamna Olguta a schimbat dintr-o semnatura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi incadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma ! A uitat sa spuna ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desfiintat in ultimul timp ! Doamna ministru incurajeaza practic asistatii social sau pe cei care nu muncesc , si ii loveste fara nicio mila pe oamenii cu cariere, carora aproape le interzice dreptul de a avea copii ! Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriti sa-i manipulati ca din impozitele platite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plateste batranilor pensiile , somerilor -alocatiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apeleaza la unitatile medicale de stat ! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizatia si sa le interzici unor oameni carora le-ai f…t directia pe urmatorii doi ani sa mai inregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part – time ar fi echitabil) ! Nu am plati alte impozite la Stat ? Nu asta vreti ? Asa se intampla in Germania , motorul Europei ! Da, stiu ! Romania nu e Germania ! Ati facut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as infiinta „Haznaua Neamului” ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o priveste pe Olguta ii sfatuiesc pe cei afectati sa o dea in judecata ! Sa plateasca din buzunarul ei aceasta mizerie legislativa !”, a scris Madalin pe Facebook.

madalin ionescu ministrul muncii olguta vasilescu ordonanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007308 (s)