News Flash:

Numire controversata la Primaria Capitalei! O vedeta a emisiunilor mondene a fost pusa sefa la Compania Municipala Sport Pentru Toti

12 Aprilie 2017
1571 Vizualizari | 0 Comentarii
alina laufer2
O vedeta obisnuita cu emisiunile mondene a fost numita de Gabriela Firea sefa la Compania Municipala Sport Pentru Toti Bucuresti SA.  Alina Laufer are o vasta experienta in aparitiile mondene si este sotia lui Ilan Laufer, secretar de stat in Ministerul Mediului de Afaceri.
Gabriela Firea a reusit sa starneasca un nou val de controverse. Potrivit bucurestiul.ro, primaria Capialei a infiintat 20 de societati pe actiuni, cu diferite domenii de activitate, de la constructii de pasaje, la publicitate stradala. Una dintre aceste societati este Compania Municipala Sport Pentru Toti Bucuresti SA.
Aici, Gabriela Firea a decis sa o numeasca in functie pe Alina Laufer, fosta vedeta la Kanal D si sotia lui Illan Laufer, secretar de stat in Ministerul Mediului de Afaceri. Gabriela Firea se apara si sustine ca numirile sunt interimare, dar mai tarziu vor fi prezentate consiliile permanente.
"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multa vreme si mi-am pus experienta la dispozitia dumneaei in randuri repetate. Nu sunt sportiva de performanta, insa am facut cursuri de antrenor. Am facut niste cursuri pentru mine", a declarat Alina Laufer pentru stirileprotv.ro.

Galerie Foto

alina_laufer
alina laufer gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005942 (s)