News Flash:

Ce se intampla daca fixezi un disc de lemn deasupra unei anvelope - VIDEO

12 Aprilie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
anvelopa
Recicland unele obiecte care au iesit din uz, le putem transforma in altele care vor avea o noua utilitate si care vor revigora ambientul locuintei noastre. Urmarind aceste imagini, vom invata cum sa realizam un scaun otoman folosind o anvelopa veche si cateva materiale la indemana oricui.
Iata un proiect inedit prin care vom transforma o anvelopa uzata, intr-un scaun otoman care va putea fi asezat cu multa naturalete in living sau chiar pe terasa casei noastre. Dupa cum vedem, anvelopa isi dovedeste pe deplin utilitatea chiar si dupa ce nu mai este folosita ca atare. Procedeul de realizarea a acestui scaun este destul de simplu, insa rezultatul final ne incanta privirea.
Pentru inceput ne procuram materialele necesare dupa care ne putem apuca de lucru. Piesa principala este o anvelopa, iar pe langa aceasta mai avem nevoie de sfoara groasa de canepa, un tub de silicon, un adeziv transparent extrem de rezistent, doua bucati rotunde de placaj taiate pe dimensiunea decupajului din interiorul anvelopei, vopsea si patru picioare cauciucate de scaun.
Mai intai vom igieniza anvelopa de orice murdarie, dupa care fixam cele doua discuri de placaj pe ambele parti ale anvelopei. In mijlocul uneia dintre ele vom pune putin din tubul de lipici si de aici vom incepe infasurarea sforii in spirala pana la imbracarea completa a anvelopei. Vom avea grija ca randurile de sfoara sa fie cat mai stranse si bine lipite unul de altul.
Placajul care va constitui partea superioara a scaunului va fi imbracat in sfoara, in timp ce partea inferioara poate fi vopsita in culoarea preferata. La final vom fixa cele patru picioruse cauciucate ale scaunului, dupa care il putem aseza in locul in care ne dorim sa isi gaseasca utilitatea sau pur si simplu sa ne infrumuseteze locuinta. Spor la lucru!

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007918 (s)