News Flash:

De cate ori o sa iubesti in viata in functie de zodie

12 Aprilie 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Persoanele iubite nu ne sunt programate in viata, se intampla pur si simplu. Chiar si atunci cand iubirea e neimpartasita, ea continua sa existe. Iubim fiecare in felul nostru si ne indragostim mai repede sau pe parcursul timpului.
Iata de cate ori o sa iubesti in viata, in functie de zodia in care este nascut:

Berbec
Berbecii isi aleg cu grija partenerii de viata. Prefera sa astepte persoana potrivita in loc sa cunoasca oameni incompatibili din punct de vedere emotional. Dragostea adevarata nu se gaseste la fiecare colt, de aceea vor iubi cu adevarat doar 3 persoane. Relatiile vor fi de lunga durata.
Taur
Taurii cunosc multi potentiali parteneri, dar cand lucrurile devin serioase abandoneaza relatia. Le lipseste acel ceva care sa completeze relatia. Pana nu isi vor rezolva problemele personale nu vor avea parte de iubiri adevarate. Vor iubi de 5 ori in viata, uneori mai superficial.

Gemeni
Numarul iubirilor la nativii Gemeni creste considerabil de la an la an. Gasesc o persoana, o iubesc un timp, apoi se plictisesc si pleaca. Insa, in adancul sufletului, Gemenii viseaza acea iubire perfecta. Doar de 2 ori vor iubi intens si suficient pentru o viata.
Rac
Racii nu cauta perfectiunea intr-o iubire, ci vor sa se simta in siguranta langa o persoana. Potrivit Yve.ro, daca nu primesc ceva, cauta in alta parte. Numarul de iubiri va fi destul de mare, vor iubi cu adevarat 7 oameni. Poate fi vorba si de mai multe casatorii.
Leu
Pentru Lei, este destul de dificil sa primeasca iubire, avand in vedere caracterul lor dificil. Regula dupa care se ghideaza e simpla: nu ofera mai mult decat primesc. Nativii Leu nu pot face fata multor iubiri, starea de fluturi in stomac ii face sa fie confuzi. De aceea, se vor limita la 2 iubiri adevarate.
Fecioara
Pentru a trece peste o despartire, nativii Fecioara se implica intr-o alta relatie. Perioadele de singuratate sunt scurte si nu pun pret pe sentimente. Nu sunt siguri atunci cand spun ca iubesc, dar cand sunt langa persoana potrivita simt iubirea prin toti porii. Vor avea prilejul sa iubeasca de 4 ori, dar nu tot timpul persoana potrivita.
Balanta
Balantele isi cantaresc cu grija sentimentele, analizeaza situatiile si persoanele. Pentru nativii Balanta, iubirea e ceva special si isi doresc sa fie indragostiti, iar sentimentul sa fie reciproc. Iubirile vor fi in numar de 3 si vor fi constructive.
Scorpion
Experientele cu iubirea i-au descurajat pe Scorpioni si se asteapta ca acea unica persoana pe care o vor iubi sa apara ca o persoana salvatoare. Le place sa se simta rasfatati si au mari asteptari de la oamenii dragi. Totusi, vor iubi neconditionat de 3 ori.

Sagetator
Sagetatorii nu isi doresc decat o singura persoana demna de iubit. Spre surprinderea lor, sentimentele o vor lua la fuga si vor iubi de 3 ori.
Capricorn
Capricornilor nu le prea pasa de relatii amoroase si nu ce oferi unei persoane iubite. Sunt de parere ca atunci cand vor gasi partenerul de viata, vor simti asta, iar lucrurile vor veni de la sine. Nu se complica in iubiri inutile, de aceea se vor indragosti de 2 ori.
Varsator
Varsatorilor le place sa experimenteze si sa cunoasca inainte de a se implica in ceva serios. Persoana potrivita va fi mereu acolo pentru ei si au siguranta ca orice s-ar intampla vor gasi iubire. Stiu sa atraga sentimente frumoase de partea lor si vor iubi de 4 ori.
Pesti
Visatorii Pesti ar fi in stare sa isi deseneze partenerul de viata, doar asa poate ar gasi pe cineva demn de multitudinea de sentimente pe care o adapostesc. Sunt posesivi intr-o relatie si vor iubi de 6 ori, de fiecare data mai intens.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005891 (s)