News Flash:

I-a cerut colegei de clasa sa-i arate, pe Messenger, ce are sub prosopul cu care tocmai iesise din baie. Adolescenta i-a dat o lectie FABULOASA tanarului

11 Aprilie 2017
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
prosop2
Jacquie Ross, o adolescenta de 16 ani din Carolina de Nord, vorbea pe Messenger cu Michael, un coleg de scoala impreuna cu care facea parte din comitetul de organizare a unui bal. La un moment dat, baiatul i-a cerut fetei un selfie cu ea in rochia pe care urma sa o poarte la petrecere. Jacquie i-a spus ca nu poate trimite, deoarece tocmai a iesit de la dus. La insistentele colegului, adolescenta i-a trimis un selfie cu ea in prosop si cu o masca pe fata.
Oarecum inevitabil, tanarul a rugat-o apoi sa ii arate ce are sub prosop. Aceasta i-a spus ca un alt prosop, dar colegul nu a crezut-o. Jacquie i-a demonstrat ca, intr-adevar, avea un al doilea prosop. Dar abia aici lucrurile se complica. Presimtind ca ii cere colegul, Jacquie s-a invelit in 19 prosoape. De fiecare data cand a fost rugata sa mai dea un prosop jos, adolescenta s-a supus, pana l-a enervat pe colegul ei.
Internautii sustin ca aceasta este una dintre cele mai interesante modalitati prin care ii poti enerva si pune la punct pe cei care cer poze nud in aplicatiile de chat.
sursa: go4it.ro
 

Galerie Foto

prosop
jacquie ross internautii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005225 (s)