News Flash:

Noutati in grila de toamna a PRO TV - Campania Centenar "100 pentru viitor", sezonul 14 "Las Fierbinti" si competitia "Ninja Warrior Romania"

23 August 2018
882 Vizualizari | 0 Comentarii
las fierbinti

Campania Centenar "100 pentru viitor", care va fi seara de seara la Stirile PRO TV, premiera "Ninja Warrior Romania", sezonul 14 din "Las Fierbinti", serialele "Triplusec" si "Vlad" sunt noutatile din grila de toamna a PRO TV, care au fost joi prezentate presei.
Emisiunile de succes "Vorbeste lumea", "La Maruta", "Gospodar fara pereche", "Pe bune?!" vor continua si in sezonul urmator. 

"Cea mai palpitanta perioada din televiziune e pe cale sa inceapa. In timp ce multi dintre telespectatori se bucurau de concediile din aceasta vara, echipa PRO TV s-a dedicat complet sa transforme un vis in realitate, pe care acum suntem pregatiti sa o impartasim cu intreaga Romanie. Avem o grila puternica, in care balanta este echilibrata intre informatie si divertisment. Let’s dream big together!", a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

In fiecare seara, de luni pana duminica, romanii vor putea urmari la PRO TV cele mai obiective si bine documentate stiri, vor sustine echipa nationala in drumul catre Euro 2020 si vor urmari spectacolul divertismentului de cea mai buna calitate!

Luni: "Gospodar fara pereche" si "Pe bune?!". Incepand cu 10 septembrie, traiul simplu, autenticitatea si valorile de baza lupta relaxat sa isi recapete locul intr-o lume care se misca prea rapid, la Gospodar fara pereche.

Marti: "Las Fierbinti" si Filmul PRO. Cel mai de succes serial de comedie romanesc revine pe 11 septembrie, imediat dupa Stirile PRO TV. Acelasi sat mic de campie, undeva intre paradox si autoironie, unde locuitorii isi fac planuri de imbogatire, primarul isi vede de propriul interes, iar oamenii inteleg lumea mai bine decat ii intelege ea pe ei.

Miercuri: "Visuri la cheie" si "Pe bune?!". Show-ul care le-a adus romanilor inspiratie, bucurie si motive sa creada ca dorintele pot deveni realitate revine pe 12 septembrie la PRO TV. O noua echipa devotata de arhitecti si designeri, impreuna cu un nou prezentator, daruiesc unor familii greu incercate o mana de ajutor si o fundatie pentru omenie. Tot pe 12 septembrie revine "Pe bune?!" cu intrebari si raspunsuri 100% pe bune.

Joi: "Las Fierbinti", "Triplusec", Filmul PRO. PRO TV lanseaza "Triplusec", un nou serial de comedie romanesc pe 13 septembrie. Bucuresti, anul de gratie 2018 - reuniunea fostei a XII-a G si inceputul unui nou serial romanesc: "Triplusec". Fata in fata cu visurile lor, dar si cu provocarile vietii, o gasca de millenials descopera ca, atunci cand esti cu ochii dupa fericire, cel mai important e sa vezi partea plina a paharului... de triplusec. Oana Pellea, Cosmin Natanticu, Diana Roman si Aida Economu sunt doar cativa dintre actorii din "Triplusec", intr-o productie Frame Film.

Vineri: "Vocea Romaniei", Filmul PRO. Din 7 septembrie, incepe emisiunea-concurs a carei echipa de antrenori este Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley. Noutatile sunt decor high-tech, un nou pachet grafic si schimbari de format. 

Sambata: Filmul PRO. In 2017, cele mai urmarite 100 de filme din prime time-ul romanesc au fost la PRO TV. In 2018, telespectatorii vor urmari 60 de premiere, eroi de blockbuster, comedii si cele mai laudate povesti de Oscar.

Duminica: "Ninja Warrior Romania", Filmul PRO. Competitia care tine intreaga planeta cu sufletul la gura incepe pe 9 septembrie, intr-un platou construit special in Romania pentru acest show. Sute de romani cu vointa de fier vor lupta sa-si depaseasca limitele fizice si psihice. Concurenti razboinici fata in fata cu cea mai dura provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama si a titlului suprem de Ninja Warrior.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006470 (s)