News Flash:

Dotari noi pentru mai multe sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Deva. Ce suma va aloca Primaria Deva

22 August 2018
825 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Judetean de Urgenta din Deva

Primaria Deva isi propune sa aloce, pana la sfarsitul acestui an, 630.000 de lei pentru dotarea unor sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Deva, chiar daca institutia medicala se afla in subordinea Consiliului Judetean Hunedoara, a anuntat primarul Florin Oancea. 

Potrivit acestuia, sumele vor fi supuse aprobarii consilierilor locali dupa rectificarea bugetara care ar urma sa aiba loc la sfarsitul lunii august, iar echipamentele care se vor achizitiona din acesti bani vor contribui la o mai buna ingrijire a pacientilor. 

"Vom continua si in partea a doua a acestui an acordarea de fonduri pentru dotarea cu aparatura a Spitalului din Deva. Astfel, la rectificarea bugetara de la finele acestei luni, voi propune Consiliului Local alocarea a inca 630.000 lei pentru dotarea cu aparatura a sectiilor de Cardiologie, Chirurgie, Pneumologie, Psihiatrie, Radiologie si Urologie, conform cu solicitarile medicilor sefi de sectie si cu cele ale managementului Spitalului", a notat marti primarul, pe pagina sa de socializare. 

Primarul a discutat problemele de finantare ale Spitalului Judetean de Urgenta Deva cu echipa de conducere a unitatii medicale, astfel incat sa fie stabilit un proiect mai amplu prin care administratia publica locala sa sprijine in mod constant spitalul. 

"In principiu, in limitele bugetului actual, doresc ca Primaria Deva sa aloce anual minimum un milion de lei pentru dotarea cu aparatura a Spitalului din Deva", a completat Oancea. 

In prima parte a anului 2018, Primaria Deva a alocat suma de aproximativ 410.000 lei pentru dotarea cu aparatura a sectiilor de Ortopedie, Interne II si Pneumologie, raspunzand, astfel, solicitarilor adresate administratiei locale de catre conducerea acestora. AGERPRES


primaria deva urgenta deva florin oancea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005847 (s)