News Flash:

Nikita, de urgență la spital! Fata de cartier a suferit un infarct

4 August 2022
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
297633696 646174730206749 7167369797247955976 n

Nikita a fost unul dintre cele mai importante personaje în urmă cu mai bine de 10 ani. Vedeta care a părăsit România revine în atenția publicului, dar cu vesti deloc bune. Blonda a suferit un infarct și este la spital în stare gravă.

Nikita este grav bolnavă

Nichita, celebra fată de cartier care a părăsit România în urmă cu 10 ani, este in stare gravă. Blonda a ajuns în stare gravă la spital, după ce a suferit un infarct. Starea ei ar fi una critică și doar o minune o mai poate salva.

Fiicele ei sunt disperate și au cerut ajutorul internauților. Tinerele le-au cerut celor care o cunosc pe mama lor să se roage pentru ea, căci nu își pot imagina ca ea să nu se mai întoarcă acasă în viață.

„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.

Nikita a mai avut probleme cardiace

Nikita nu este la primul episod de acest gen. A mai suferit un infarct în urmă cu mai mult timp și starea ei a fost una gravă. Blonda mărturisea atunci că norocul ei a fost că salvarea și poliția au ajuns la timp și a fost stabilizată. Vedeta nu se aștepta să mai devină un om normal, dar a fost norocoasă.

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, spunea atunci Nikita.

Viața ei s-a schimbat în bine de când a plecat în Spania. A lăsat deoparte scandalurile din România, faima și a luat totul de la început. S-a angajat la o primărie din peninsula Iberică și a reușit să își cumpere o casă și o mașină.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005888 (s)