News Flash:

Nicoleta Nuca se casatoreste si stie deja pe cine nu va invita la nunta

9 August 2021
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca si iubitul ei, Alex Ursache traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi sunt impreuna de peste 5 ani, asa ca Alex si-a facut curaj saptamana trecuta si i-a adresat iubitei lui cea mai importanta intrebare.


Nicoleta Nuca este in culmea fericirii. Dupa mai bine de 5 ani petrecuti alaturi de iubitul ei, artista a spus acum cateva zile oficial ”da”. Cei doi indragostiti se afla in vacanta, asa ca Alex a profitat de ocazia perfecta si a scos inelul. In fata unei asemenea intrebari si aflata intr-un peisaj de vis, raspunsul Nicoletei nu avea cum sa fie altul decat unul afirmativ.

Ca orice viitoare mireasa, Nicoleta stie deja cum va arata marele eveniment din viata. „Nu cred ca o sa facem o nunta mare, o sa fie o petrecere in familie si cam atat. Cel mai probabil, acest eveniment va avea loc la anul, inca nu este stabilita. Nu cred ca o sa il chem pe Stefan Banica Jr. la nunta pentru ca nu o sa facem o petrecere cu foarte multi invitati. Noi ne dorim binecuvantarea de la Dumnezeu, acesta este cel mai important lucru. Eu cu iubitul meu ne cunoastem de patru ani de zile si in acest timp ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt”, a declarat vedeta pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1869 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005478 (s)