News Flash:

Mario Fresh, petrecere de ziua lui. Alexia Eram a fost invitata, dar nu in calitate de iubita

9 August 2021
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Mario Fresh implineste azi 22 de ani, dar a aniversat in avans. Artistul a organizat o petrecere extravaganta la un local de lux din Capitala, iar invitatii au fost numai unul si unul.

Mario Fresh are toate motivele de sarbatoare. Artistul a implinit 22 de ani si poate spune ca pana la varsta a realizat unele lucruri la care altii doar viseaza. Mario a organizat o super petrecere in weekend si de departe cel mai important invitat al lui a fost chiar sora sa, Raluca care a venit special din Dubai pentru a fi prezenta la acest eveniment. Lino Golden nu a lipsit nici el de la petrecere, mai ales ca i-a fost alaturi si in momentul in care Mario a decis sa rupa legatura cu familia Velea.

Prezenta la petrecere a fost si Alexia Eram, doar ca de data asta nu in calitate de iubita, ci de prietena. Este clar ca cei nu mai formeaza un cuplu, mai ales ca in imagini nu au aparut deloc in ipostaze tandre, iar Alexia a lipsit chiar si de la clasica poza de familie. Fiica Andreei Esca se pare ca nu mai este intr-o relatie cu Mario Fresh si s-a multumit ca de data asta sa fie trecuta pe lista invitatilor in calitate de prietena. Pentru a consolida si mai mult ideea fanilor ca nu mai sunt un cuplu, Alexia nici macar nu a postat o imagine pe feed-ul ei de Instagram in care sa ii ureze ”La multi ani!” lui Mario.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005058 (s)