News Flash:

Ema Uta, makeup artistul preferat al vedetelor, prima imagine alaturi de fratele ei. Cum arata acesta?

9 August 2021
690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ema Uta

Ema Uta nu mai are nevoie de prezentare. De-a lungul timpului, aceasta devenit makeup artistul preferat al vedetelor si si-a castigat suprematia in acest vast domeniu al makeup-ului.

Ema Uta este un exemplu de ambitie si motivatie. Ceea ce pentru multi este un doar un hobby, pentru Ema a devenit un job full-time. Makeup artista se poate lauda cu un portofoliu impresionant, prin mana ei trecand Antonia, Delia, Loredana Groza, JO si multe alte artiste de la noi. Ema a reusit sa isi construiasca un imperiu din makeup, la propriu si la figurat.

Atunci cand nu calatoreste in cele mai exotice locuri, valceanca isi viziteaza familia. Asa se face ca in weekend aceasta, Ema a postat pentru prima data o imagine cu fratele ei. Fratele Emei este cel care a sustinut-o de la inceput si a indrumat-o sa isi urmeze visul, in timp ce parintii ei sigur isi doreau un domeniu mai concret pentru ea.

Acum, Ema ii este profund recunoscatoare fratelui ei si datorita faptului ca a gasit un sprijin in acesta a avut ocazia sa se intalneasca cu JLo si Kim Kardashian. 

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006317 (s)