News Flash:

Adela Popescu a plecat in vacanta cu toti copiii. Cum arata vedeta la trei saptamani dupa ce a nascut?

10 August 2021
731 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu a devenit mamica acum trei saptamani si, in timp ce unele femei ar putea fi speriate de gandul unui al treilea copil, vedeta este mai relaxata ca niciodata. Adela are un ajutor de nadejde, pe sotul ei, Radu Valcan si tocmai de asta au decis sa plece in vacanta in formula completa.

Adela Popescu si-a luat inima-n dinti si a plecat in vacanta. Vedeta nu si-a dorit o escapada pentru ea si pentru sotul ei, ci au decis sa ii ia si pe cei trei copii ai lor. Adela l-a nascut acum trei saptamani pe cel de-al treilea copil, Adrian si este intr-o forma de invidiat. Prezentatoare tv a reusit sa slabeasca miraculos si cu pasi inceti, dar siguri se apropie de silueta de dinainte de a ramane insarcinata.

Adela a postat o imagine din vacanta si le-a povestit urmaritorilor ei ca nu este deloc usor sa pleci cu cei mici departe de casa. ”Voua vi se pare normal sa va spuna un copil de cinci ani ca se plictiseste? Da, da, stiu, copiii trebuie lasati sa se plictiseasca. Abia din starea asta se activeaza creativitatea si naste o noua realitate minunata pentru ei. Cunosc teoria si o cred. Ma plictiseam si eu cand eram mica, cu siguranta, insa nu asociam "sentimentul" asta cu ceva neplacut care creeaza disconfort, nici macar nu cred ca il numeam. Nu stiam ca are nume.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Adela Popescu (•adela_popescu)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007619 (s)