News Flash:

Alexandra Stan este sotie cu acte-n regula. Care este noul nume de familie al artistei din Constanta?

9 August 2021
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan a devenit sotie cu acte in regula. Artista si-a intalnit sufletul pereche si nu a vrut sa-l mai lase sa plece. Cei doi au avut parte de o ceremonie restransa, iar Alexandra este mai fericita ca niciodata.


Alexandra Stan nu a fost foarte norocoasa in dragoste. Pana acum. Dupa ce a oscilat intre mai multe relatii de scurta durata, artista cunoscuta peste hotare si-a intalnit sufletul pereche si s-a si casatorit. Alexandra a avut parte de o ceremonie restransa, la Constanta, iar cel care le-a unit destinele a fost preotul care a casatorit-o si pe sora ei. Emanuel Necatu are 35 de ani si a cucerit-o pe Alexandra din prima. Artista avea nevoie de consiliere pe partea de dezvoltare personala si asa a ajuns sa il gaseasca pe Emanuel. Pe langa ajutorul pe care i l-a oferit artistei, Emanuel s-a ocupat si de animalutul pe care artista l-a luat acasa dupa ce a fost abandonat.

”Pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar ca a fost intr-un stadiu prea avansat de boala si nu mai este printre noi… Cat despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amandurora, ne-am indragostit instant unul de celalalt si, dupa cum vedeti, n-am stat prea mult pe ganduri. Noi ne-am placut amandoi... Ulterior, ne-am imprietenit, am inceput sa tinem unul la celalalt, doar ca niciunul dintre noi nu avea curajul sa dezvaluie lucrul asta. Emanuel a spus primul „te iubesc! si a fost un moment care m-a detensionat.” a declarat artista pentru Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007854 (s)