News Flash:

Mario Fresh si Alexia Eram, prima dovada a despartirii. Ce urare a primit artistul de la fata Andreei Esca?

10 August 2021
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Alexia

Mario Fresh si Alexia Eram, fata Andreei Esca se joaca cu rabdarea fanilor. In timp ce multi dintre cei care ii urmaresc sunt convinsi ca intre ei nu mai este loc de sentimente, cei doi nu fac niciun fel de declaratie pentru a lamuri situatia.

Toata lumea se astepta ca atunci cand Alexia se va intoarce de la studii din Marea Britanie sa se mute cu Mario Fresh. Cei doi aveau o relatie de aproape 5 ani si la toate emisiunile la care mergeau afirmau ca sunt suflete pereche si ca nu se vor desparti niciodata. Lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs, iar acum cei doi pare ca au pus punct relatiei.

Chiar daca nu au declarat nimic in mod oficial, Alexia si Mario nu au mai fost vazuti impreuna in ipostaze tandre de mai bine de doua luni. Artistul a umblat mai mereu cu prietenii lui, in timp ce Alexia a calatorit alaturi de prietenele ei. Recent, a fost ziua lui Mario si, chiar daca Alexia a fost invitata, aceasta s-a comportat strict ca o amica. Dupa marele party, Mario a sarbatorit si in familie, in cadru restrans, dar Alexia a fost invitata in calitate de prietena. Aceasta a facut o poza cu Mario, dar nu in ipostaza de iubiti si i-a urat ”La multi ani, om frumos!”

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004280 (s)