News Flash:

Nevoie de sange pentru copiii internati la Spitalul Louis Turcanu din Timisoara

13 Mai 2022
140 Vizualizari | 0 Comentarii
donare de sange

Te poti implica si poti schimba destine. In aceasta luna are loc o noua actiune de donare de sange pentru copiii de la Spitalul Louis Turcanu Timisoara, internati la sectia de hemato-oncologie.
 
 
Asociatia „Academia Mamicilor din Timisoara” impreuna cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara, va cheama sa donati sange miercuri, 25 mai. Sunteti asteptati intre orele 7:30 si 13:30, la Centrul de Transfuzii Timisoara, de langa Spitalul Judetean, pe strada Martir Marius Ciopec, nr. 1.

„«Sangele si medicamentele pentru un copil cu diagnostic oncologic inseamna mult mai mult decat o schimbare in bine, inseamna sansa la viata, speranta, copilarie, viitor» (Mama lui Ingrid, internata la spitalul de copii Louis Turcanu).

Ca si Ingrid, mai sunt multi alti copii care au nevoie de o sansa la viata, speranta, copilarie si viitor”, transmit reprezentantii asociatiei.


Comoara descoperita la renovarea unui conac in Franta
Va puteti programa folosind aplicatia Donorium sau BloodDoChallenge.

Important! Persoanele care au suferit o interventie chirurgicala invaziva (chiar si minima), pot dona dupa sase luni. Cele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, pot dona sange la minim 28 de zile dupa vindecare.

Cei care s-au vaccinat cu:

Pfizer & BioNTech sau Moderna – pot dona sange daca au trecut cel putin sapte zile de la administrarea oricareia dintre cele doua doze si nu au prezentat simptome sau au trecut cel putin sapte zile de la remiterea oricarui simptom,
AstraZeneca sau Johnson&Johnson – pot dona sange dupa patru saptamani de la administrarea unei doze sau de la remiterea oricarui simptom aparut dupa vaccinare.


Academia Mamicilor Timisoara se ocupa de promovarea educatiei sociale la nivelul comunitatii si implicarea membrilor acesteia in activitati de voluntariat (organizarea de evenimente caritabile pentru categoriile de persoane defavorizate: copii, tineri, adulti, varstnici), dar si de optimizarea relatiilor dintre parinti si copii/cadre didactice si copii, prin oferirea de consiliere din partea specialistilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045937 (s)