News Flash:

Nepalezi angajati fara acte la un restaurant din Timis. Le-a fost revocat dreptul de sedere in Romania

20 Mai 2022
407 Vizualizari | 0 Comentarii
restaurant

Probleme cu legea pentru trei nepalezi, in Timis. Ei au ramas fara dreptul de sedere in Romania dupa ce au fost prinsi ca lucrau fara acte la un restaurant. Trebuie sa plece din tara.
 
 
Cei trei au fost depistati in timpul unei actiuni a politistilor de la imigrari. Oamenii legii desfasurau controale, impreuna cu cei de la ITM, pentru depistarea muncitorilor straini angajati la negru.

„Astfel, in cadrul actiunii efectuate au fost depistati 3 cetateni straini din Nepal, toti barbati, cu varste cuprinse intre 29 si 37 de ani, care desfasurau activitati lucrative fara forme legale, respectiv fara a detine aviz de munca, la un restaurant din judetul Timis. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cetatenii nepalezi au avut drept de sedere legala in Romania, insa nu au respectat reglementarile referitoare la angajarea in munca a strainilor, in conformitate cu OG 25/2014 privind incadrarea in munca si detasarea strainilor pe teritoriul Romaniei, cu modificarile si completarile ulterioare”, transmit politistii de la imigrari.

Oamenii legii le-au revocat nepalezilor dreptul de sedere in Romania. Acestia sunt obligati sa paraseasca tara in termen de 15 zile. Mai mult, la iesire vor primi interdictie de a se mai intoarce, pentru sase luni.

De asemenea, reprezentantii restaurantului vor raspunde conform prevederilor OG 25/2014.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)