News Flash:

A furat 18 milioane de lei pentru a-și cumpăra produse de lux

Directoarea unei companii farmaceutice, reținută pentru delapidare

21 Iulie 2023
349 Vizualizari | 0 Comentarii


O femeie, în vârstă de 51 de ani și director financiar al unei companii farmaceutice, a fost reținută pentru acuzații de delapidare, după ce a sustras peste 18 milioane de lei din activele societății. Potrivit stiripesurse.ro, banii obținuți ilegal au fost folosiți pentru achiziționarea de bunuri de lux, cum ar fi ceasuri, haine și parfumuri.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 1 au efectuat trei percheziții domiciliare și au adus trei persoane la audieri în cadrul acestui dosar penal de delapidare.

Anchetatorii susțin că, în intervalul de timp dintre 2022 și iunie 2023, femeia acuzată a transferat suma de 18.000.000 de lei în conturile personale, dar și-a permis să cumpere bunuri de lux în valoare de milioane de lei. Printre acestea, se numără ceasuri în valoare de 7.800.000 de lei, parfumuri evaluate la 1.000.000 de lei și articole vestimentare în valoare de 3.000.000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit și confiscat 20 de ceasuri de lux, aproximativ un kilogram de bijuterii, mai multe băuturi, articole vestimentare și genți de firmă, precum și produse electronice de lux, care vor fi evaluate pentru stabilirea valorii lor și instituirea de măsuri asigurătorii.

Totodată, în cadrul aceluiași dosar, au fost efectuate și alte 9 percheziții domiciliare și 20 de mandate de aducere în București, vizează societăți comerciale care oferă produse de lux. Aceste societăți ar fi primit transferuri de sume importante de bani, iar documentele justificative pentru tranzacții au fost ridicate în cadrul perchezițiilor și vor fi analizate pentru a se stabili beneficiarul real al acestor produse și servicii.

Femeia acuzată a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată în fața magistraților cu propunerea legală. Cercetările sunt în curs de desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, și vizează săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005365 (s)