News Flash:

Monumentul construit in memoria victimelor de la Colectiv a fost dezvelit

30 Octombrie 2016
968 Vizualizari | 0 Comentarii
monument colectiv
Asociatia Colectiv GTG 3010 a inaugurat, duminica, monumentul ridicat in amintirea celor 64 de tineri decedati in urma incendiului, acesta fiind amplasat in piateta din fata fostului club, la eveniment fiind prezenti zeci de oameni.
Monumentul este compus dintr-un soclu in forma de semisfera cu raza de un metru, facut dintr-un bloc de piatra si o sculptura din bronz, cu inaltimea de 1,60 metri. La baza acestuia au fost gravate numele celor 64 de tineri, victime ale incendiului din clubul Colectiv. Costurile monumentului se ridica la 70.000 de euro, dintre care aproximativ 48.000 de euro provin de la Consiliul Local al Sectorului 4 si restul din donatii. La dezvelierea monumentului au participat zeci de oameni care au adus flori si au aprins lumanari in amintirea celor care au murit.
"Am adus flori si am aprins o lumanare pentru sufletele celor care au pierit aici. Ne rugam pentru ei si pentru familiile lor indurerate. Din pacate, doar atat mai putem face", spune unul dintre cei prezenti.
"Suntem alaturi de toti ce care au pierdut pe cineva drag in evenimentul nefericit de anul trecut, care ne-a prins nepregatiti. Multi dintre cei care au murit erau tineri, aveau toata viata inainte. Suntem alaturi de cei care au supravietuit si se lupta sa se recupereze, sa fie tari si sa nu cedeze", sustine un alt participant.
De la primele ore, sute de persoane au mers in fata fostului club pentru a aprinde lumanari si a duce flori. Principesa Margareta si Principele Radu au fost printre cei care au mers la locul tragediei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008242 (s)