News Flash:

Primarul Robu: A se merge pe ideea ca oameni condamnati ar putea fi premieri este pagubos pentru tara

30 Octombrie 2016
1220 Vizualizari | 1 Comentarii
robu
Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, se declară surprins de faptul că PSD nu avansează nume de viitori premieri după alegeri, adăugând că ''a merge pe ideea că oameni condamnaţi ar putea fi prim-miniştri este păgubos pentru ţară''. 

''Mă surprinde că intrăm în alegeri şi PSD nu vine să ne spună pe cine vrea să pună prim-ministru, să ne dea câteva nume, cred că este un lucru foarte important. A se merge pe ideea că oameni condamnaţi, unii pentru fapte de corupţie, ar putea fi premieri, este păgubos pentru ţară'', a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, Nicolae Robu. 

El a subliniat că imaginea României ar avea de suferit enorm dacă PSD ar încerca, ''pentru că de reuşit, nu va reuşi'', să promoveze în funcţia de prim-ministru un om condamnat. 

''Ce imagine se lasă în lume dacă într-o populaţie de peste 20 de milioane de oameni nu se găseşte un om capabil şi curat pe care să-l pui premier? Este scandalos cum poate PSD să se complacă în situaţia actuală. Nouă, PNL, ne convine această imagine negativă a PSD, dar mă mir că nu se îngrijorează de această imagine. Noi trebuie să ne gândim în primul rând la credibilitate în ochii propriilor cetăţeni, dar şi în ochii lumii externe'', a conchis Nicolae Robu. 

Senatorul Ben - Oni Ardelean, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor, a remarcat, în acelaşi context, că PNL este "singurul partid mare din România de azi care vine cu o listă de oameni credibili, care respectă întru totul integritatea şi o etică, necesară chiar de mai mult timp, în promovarea oamenilor în poziţii publice''. 

''Dincolo de proiectul de guvernare, de proiectul de ţară al preşedintelui Klaus Iohannis (...) cred că trebuie să ataşăm acestora şi feţe credibile (...) pe care oamenii le aşteaptă astăzi. Cred că România are nevoie de oameni credibili, competenţi şi integri'', a afirmat Ardelean. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)