News Flash:

Complexul Energetic cauta mineri pentru munca in subteran la exploatarea Livezeni

1 Iunie 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
mineri1
Exploatarea Miniera (EM) Livezeni are nevoie de 128 de mineri care sa lucreze in abatajele din subteran, concursurile de angajare pentru posturile libere urmand sa se desfasoare in scurt timp, a declarat miercuri presedintele Sindicatului "Muntele", Darius Campean. 
Potrivit acestuia, administratia Complexului Energetic Hunedoara (CEH) lucreaza la regulamentul de organizare a concursului, noile angajari urmand sa se desfasoare in doua etape, ce vor fi anuntate din timp. 
"Speram ca acest regulament sa permita participarea la concurs a tuturor celor care vor sa munceasca la Mina Livezeni, iar candidatii sa nu fie conditionati la inscriere de o anume calificare (pe minerit, n.r.). Din pacate, in Valea Jiului mai sunt foarte putine clase cu profil miner, iar cursurile de calificare se fac doar in exploatarile interne ale CEH", a spus Campean. 
Sindicatul "Muntele" a solicitat, in mai multe randuri, organizarea unor angajari la minele din cadrul companiei, apreciind ca exista un deficit de personal rezultat ca urmare a pensionarilor si disponibilizarilor colective. 
Un prim concurs de angajare s-a desfasurat la Mina Vulcan, in luna aprilie fiind incadrate 70 de posturi libere pentru mineri in subteran, electricieni si lacatusi. Alte 30 de posturi pentru mineri vor fi scoase la concurs in luna iunie, la aceeasi exploatare miniera. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005979 (s)