News Flash:

MAMA a pus poza asta pe FACEBOOK. Toti credeau ca sunt tata si fiica, dar cand a spus TUTUROR ce s-a intamplat intre COPIL si BARBAT, au inceput sa planga: ,,Face tot ce e omeneste POSIBIL SA…”

31 Mai 2017
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
mama si copil

De multe ori familia nu are nicio legătură cu sângele, dar depinde întru totul de dragoste. Chiar este atât de simplu! Karisa Smith a împărtășit povestea familiei sale pe pagina de Facebook Love What Matters, iar de acolo a devenit virală. Iată ce se ascunde în spatele acestei imagini.


Iată ce a scris Karisa pe Facebook: ,,Ei doi nu sunt legați de sânge, dar sunt tată și fiică. Soțul meu face tot ce este omenește posibil pentru a avea grijă de ea de parcă ar fi a lui. când plânge, el e lângă ea. Când are nevoie de el, e acolo. Noi nu folosim termenul ,,tată vitreg”. El este tatăl ei.

 

Când s-a îndrăgostit de mine, s-a îndrăgostit și de fiica mea. A acceptat responsabilitatea unui copil de 9 luni, care acum face 3 ani! Acum el este cel mai bun tătic din lume pentru ea. Sunt foarte asemănători și dragostea tatălui e foarte profundă. Atât de profundă încât a decis să o adopte, acum procesul e în curs. Vor fi în mod oficial tată și fiică, scrie poatenustiai.ro.


Această poză a fost făcută la 2 dimineața când s-a strecurat acasă de la serviciu pentru a o calma pentru că îi era dor de el; fusese plecat timp de 14 zile”.

 

Iată mai multe imagini care arată cât de frumoasă e iubirea, necondiționată de sânge, dintre ei:







karisa smith
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)