News Flash:

Militarul mort duminica in Afganistan, avansat la gradul de sublocotenent post-mortem

31 Martie 2014
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Militarul Claudiu Constantin Vulpoiu, care şi-a pierdut viaţa, duminică, în teatrul de operaţii din Afganistan a fost avansat la gradul de sublocotenent post-mortem printr-un ordin al ministrului Apărării, Mircea Duşa. Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, ministrul Mircea Duşă a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, care şi-a pierdut viaţa în timpul executării unei misiuni de luptă în teatrul de operaţii din Afganistan.

Ministerul Apărării mai anunţă, luni dimineaţă, că ministrul Mircea Duşa a înaintat şefului statului propunerea de decorare a ofiţerului post-mortem cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război.

Militarul Claudiu Constantin Vulpoiu care şi-a pierdut viaţa, duminică dimineaţă, în Afganistan avea 41 de ani, era angajat al Ministerului Apărării Naţionale din 2001, era căsătorit şi avea un copil. Vulpoiu mai participase la alte şase misiuni externe, în Afganistan şi Irak. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038309 (s)