News Flash:

Proiect modificat la Pasajul Popa Sapca. Cate benzi vor fi amenajate

1 Septembrie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj popa sapca proiect modernizare 6
În loc să fie amenajate patru benzi pe sub trecerea de cale ferată Popa Șapcă, reprezentanții primăriei au decis să modifice proiectul pentru ca pasajul să aibă șase benzi în cele din urmă. Vor fi benzi dedicate pentru virajul la stânga și la dreapta, iar patru benzi pentru cei care merg înainte. La un moment dat va fi lărgită la patru benzi și strada Demetriade.

Primarul Nicolae Robu recunoaște că benzile de circulație din proiectul de lărgire a Pasajului Popa Șapcă au fost îngustate, dar spune că nu s-a luat foarte mult din ele, ci doar 10-20 centimetri. Șoferii se vor putea încadra pe banda de stânga sau pe cea de dreapta cam din dreptul Tribunalului Militar, susține edilul-șef, potrivit tion.ro.

 

„Nu este vorba despre nerespectarea proiectului, s-a făcut o modificare, s-a mers și pe îngustare. Cred că cu 10 sau 20 de centimetri a fost îngustată fiecare bandă. Nu s-a lăsat așa de mult la margine, nu știu detalii. Pistele de biciclete sunt prin tunelurile de pe margine, aici este excelent proiectul. Contează foarte mult cele șase benzi, dacă vrea un șofer să facă stânga blochează toată coloana pentru asta. Dacă îi faci o bandă de încadrare, care va fi destul de lungă, este până pe la Tribunalul Militar, pe acolo, nu blochează traficul. Cred că intră zece mașini, nu știu câte se încadrează. Este bandă de încadrare și pentru stânga, și pentru dreapta, și atunci cine merge în față are patru benzi libere”, ne-a explicat primarul Timișoarei.


benzi demetriade tribunalului militar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005864 (s)