News Flash:

UPT e în sărbătoare

Miercuri, 8 noiembrie, are loc evenimentul „103 pentru Poli”

6 Noiembrie 2023
159 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea Politehnica Timișoara sărbătorește 103 ani de existență cu o inițiativă specială: organizarea unui eveniment în care se vor alerga 103 de ture în cinstea Politehnicii. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Clubul Sportiv Asociaţia Alergotura și a devenit o tradiție iubită de comunitate.

Intitulat „103 pentru Poli”, evenimentul se va desfășura pe stadionul „Știința” pe 8 noiembrie și va consta în parcurgerea a 103 de ture de pistă, fiecare tur reprezentând un an de existență al Universității Politehnica Timișoara.

Această cursă anuală a devenit o tradiție semnificativă, mobilizând tot mai mulți studenți și cadre didactice de-a lungul timpului. Fiecare tură va fi condusă de un lider care va purta steagul instituției, iar primul dintre aceștia va fi rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul va avea loc între orele 14:30 și 19:00, invitând studenți, absolvenți, angajați, cadre didactice ale universității și parteneri din mediul economic să alerge cele 103 de ture pe Stadionul Știința. Evenimentul îi așteaptă pe toți timișorenii, precum și pe cei care doresc să promoveze un stil de viață sănătos, în spiritul Politehnicii. Această inițiativă amintește de motto-ul Politehnicii timișorene, care evocă importanța spiritului și valorilor educaționale într-o instituție de învățământ.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004748 (s)