News Flash:

Mergea si Qureshi s-au calificat in turul doi al probei de dublu la turneul de la Roma

16 Mai 2017
854 Vizualizari | 0 Comentarii
mergea
Perechea romano-pakistaneza Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a castigat, luni, scor 4-6, 2-6, meciul jucat impotriva "dublului" Tommy Haas/Maxx Mirnyi in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roma (Italia), dotat cu premii in valoare totala de 4.273.775 de euro.
Partida dintre cele doua perechi a durat o ora si o ora si noua minute. Primul set a avut parte de trei greseli pe serviciu, doua de partea lui Haas si Mirnyi, una de partea perechii romano-pakistaneze. Primii care au gresit au fost Hass si Mirnyi (2-1), dar l-au recuparat imediat (2-2). S-a mers cap la cap cu serviciul pana in game-ul noua, cand scorul s-a facut 5-4 in favoarea lui Mergea si Qureshi. In final, perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi a castigat primul set, scor 6-4, in 36 de minute.
In actul secund, Mergea si Qureshi au luat distanta rapid fata de adversari, dupa ce au reusit un break in game-ul trei (2-1), si unul in game-ul sapte (5-2). In final, perechea romano-pakistaneza si-a trecut in cont si setul doi, scor 6-2, in 33 de minute. In turu secund, Florin Mergea si Aisam-Ul-Haq Qureshi vor intalni perechea Lukasz Kubot/Marcelo Melo, favoriti numarul cinci.
Pentru accederea in turul secund la turneul de la Roma, Mergea si Qureshi vor incasa un cec in valoare de 16.550 de euro si 90 de puncte in clasamentul mondial.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004617 (s)