News Flash:

Antonia are un corp de zeita. Cat a investit sotia lui Alex Velea in operatii?

9 August 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia stie ca un corp perfect se mentine cu multa disciplina fizica si alimentara. Vedeta nu s-a ferit niciodata si a recunoscut ca din cand in cand a apelat si la medicul estetician pentru a avea corpul perfect de astazi.

Antonia este mamica a trei copii, iar cele care au trecut prin experienta vietii de mama stiu ca obtinerea unui corp perfect este mai grea ca niciodata. Sotia lui Velea nu a stat prea mult pe ganduri si a decis ca sa ofere un mic imbold exercitiilor si dietelor pentru a ajunge la silueta mult visata. Artista a trecut si ea pragul medicului estetician si a ales sa isi fac interventii la nivelul sanilor.

Dupa nastere, sanii Antoniei nu au mai aratat asa cum si-ar fi dorit, asa ca a decis ca in iunie 2015 sa isi faca prima interventie care a costat 5.000 de euro. Spre surprinderea tuturor, banii nu au fost cadou de la Alex Velea, ci au fost primiti in urma unui concert pe care il sustinuse cu o seara inainte. Aceea nu este singura interventie pe care o are artista. In presa s-a vehiculat ca Antonia ar avea mai multe operatii care au costat-o aproximativ 10.000 de euro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006418 (s)