News Flash:

Maria Constantin a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă, dar și cu ce designer a ales să colaboreze: ”E gândită de mulți an

12 Septembrie 2022
648 Vizualizari | 0 Comentarii
306388478 6159604957449895 163326542801829931 n

Maria Constantin (35 de ani) trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista a fost cerută în căsătorie și este mai pregătită ca niciodată să ajungă din nou în fața altarului. Alături de Robert Stoica, artista va începe un nou capitol din viața ei. Cântăreața a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă, dar și cu ce designer a ales să colaboreze.

Deși marele eveniment va avea loc anul viitor, Maria Constantin știe deja cum va arăta rochia de mireasă, aceasta discutând toate detaliile cu designerul Florin Burescu.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simplu, fix să se potrivească pentru un garden party.

Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a dezvăluit spus Maria Constantin.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unei persoane, iar Maria Constantin își dorește să aibă parte de cel mai frumos eveniment de până acum. Artista s-a gândit în detaliu la tot, ceea ce înseamnă că nu va avea foarte mari bătăi de cap în ultimul moment.

Se pare că Maria Constantin își dorește un eveniment puțin mai diferit comparativ cu nunțile tradiționale. Artista a declarat că cel mai probabil va organiza o petrecere tematică (white party), în aer liber și își dorește ca atmosfera să fie una relaxată.

”Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data, pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație.

Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesorii”, a mai spus artista pentru Spynews.

Robert Stoica a cerut-o pe Maria Constantin chiar la Splash! Vedete la apă: „Nu mă așteptam nici măcar o secundă ”

După un an de locuit împreună, Robert Stoica și-a făcut curaj să o ceară în mare fel de iubita lui de soție. Viitorul ei soț a venit la Splash! Vedete la apă cu un buchet de trandafiri și cu inelul cu care a pus marea întrebare. Concurenta de la emisiunea Antenei 1 nu se aștepta ca partenerul să facă acest gest care a fost văzut după aceea de întreaga țară duminică seara.

„Sunt cea mai fericită femeie! Nu mă așteptam nici măcar o secundă să se întâmple asta, dar s-a întâmplat. Nu a știut absolut nimeni de la emisiune, nici măcar echipa de acolo”, a spus Maria Constantin

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005803 (s)