News Flash:

Mai multi soferi s-au ales cu dosar penal in Vama Cenad

13 Decembrie 2022
238 Vizualizari | 0 Comentarii
Vama Cenad

Zi proasta pentru mai multi soferi care au tranzitat Vama Cenad. Politistii de frontiera au facut mai multe dosare penale. Primul sofer conducea un autoturism care era radiat din circulatie inca din vara anului 2021


„In data de 09.12.2022, s-a prezentat pentru controlul de frontiera, la volanul unui autoturism inmatriculat in Romania, un cetatean roman in varsta de 19 de ani. La controlul de frontiera, tanarul a prezentat pe langa documentul de identitate si documente autoturismului, ocazie cu care politistii de frontiera au constatat faptul ca masina este radiata din circulatie din data de 22.07.2021”, transmit politistii de frontiera.

Un al doilea sofer care s-a ales cu dosar penal conducea un autoturism a carui certificat de inmatriculare era fals


„Aproximativ dupa jumatate de ora, un alt cetatean roman s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, la acelasi punct de trecere a frontierei. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Opel inmatriculat in Romania, iar colegii nostri i-au solicitat si documentele autoturismului si permisul de conducere, pe langa cel de identitate. In urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat faptul ca certificatul de inmatriculare prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, acesta fiind fals”, spun oamenii legii.

In fine, al treilea sofer a ales sa conduca fara permis. Concret, in momentul in care oamenii legii i-au cerut sa prezinte permisul, soferul s-a scuzat spunand ca si l-a uitat intr-un alt autoturism. La o verificare mai amanuntita, politistii au constatat faptul ca barbatul minte si ca in realitate acesta nu detinea permis de conducere: 

 

„In data de 10.12.2022, ora 03.30, la acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru controlul de frontiera, la volanul unui autoturism inmatriculat in Austria, un cetatean roman in varsta de 45 de ani. La controlul de frontiera barbatului i s-a solicitat sa prezinte documentul de identitate, actele autoturismului precum si permisul de conducere, ocazie cu care persoana a declarat ca detine permis de conducere dar l-a uitat in alt autoturism.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)