News Flash:

Se vor putea plati impozitele si taxele locale, din nou, la oficiile postale

12 Decembrie 2022
235 Vizualizari | 0 Comentarii
taxe

Directia Fiscala a Municipiului Timisoara a finalizat procedura de licitatie deschisa pentru atribuirea acordului-cadru de servicii avand ca obiect „Serviciul de plata a impozitelor si taxelor locale prin terti” si a fost semnat contractul cu Posta Romana pentru ca timisorenii sa poata plati taxele si impozitele locale la cele 18 oficii postale din oras.

Acordul cadru are o durata de 48 de luni, cu contracte subsecvente anuale, iar valoarea maxima a comisionului  platit de primarie este de 4 milioane de lei pentru cei patru ani (4.142.838,42 lei).

Astfel, de luni, 12 decembrie 2022, contribuabilii timisoreni persoane fizice vor putea achita la posta taxele si impozitele locale.

Din 16 septembrie 2022 nu s-au mai incasat in cadrul oficiilor postale taxele si impozitele locale. Finalizarea achizitiei serviciilor de plata a fost intarziata de necesitatea obtinerii unor clarificari de la Agentia Nationala de Integritate, cat si de la Agentia Nationala de Achizitii Publice, care au formulat mai multe solicitari legate de anumite aspecte legale ce privesc unul dintre ofertantii la aceasta licitatie, fapt pentru care perioada de derulare s-a prelungit pana la lamurirea acestora.

Precizam ca din 26.12.2022 pana in 13.01.2023 programul cu publicul al Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara va fi suspendat, dar amenzile, taxele speciale si alte taxe locale, cum ar fi taxa de achitare a domeniului public vor putea sa fie platite si in aceasta perioada la oficiile postale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006443 (s)