News Flash:

Unde au intervenit echipele de iarna ale Primariei Timisoara?

12 Decembrie 2022
202 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare

Avand in vedere conditiile meteo, cu temperaturi mai scazute si ninsori, Comitetul de iarna al Primariei Municipiului Timisoara a luat masuri corespunzatoare.
In cursul diminetii de astazi, 12.12.2022 s-a intervenit cu 5 autoutilitare, fiind utilizate 37 de tone de sare pe mai multe artere rutiere: Calea Sagului, strada Polona, Calea Lugojului, Calea Sever Bocu, Calea Aradului, Calea Torontalului, strada Grigore Alexandrescu, strada Ovidiu Balea, Calea Dorobantilor, Calea Urseni, Calea Buziasului, splaiul Grivitei, strazile Penes Curcanul, Meletie Draghici, Mocioni, spl. Nicolae Titulescu,  Tudor Vladimirescu, Pop de Basesti, Closca, Michelangelo, Liviu Reebreanu, Iosf Bulbuca, Piata G. Domosneanu.
Va reamintim ca, in conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetatenii, institutiile publice, firmele, persoanele juridice si asociatiile de proprietari au obligatia de a indeparta zapada si gheata de pe trotuarele din fata imobilelor si a cladirilor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, imediat dupa ninsoare. Acestia au obligatia si de a curata rigolele din fata caselor sau magazinelor si de a indeparta zapada si gheata(turturii) de pe acoperisurile imobilelor, de pe burlane sau de atentionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzatoare a perimetrului expus. Neindeplinirea obligatiilor amintite anterior se sanctioneaza contraventional.
Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszapezire de pe teritoriul orasului, cetatenii au la dispozitie dispeceratul de serviciu, precum si numere puse la dispozitie de Biroul Salubritate al Primariei Municipiului Timisoara: 0737.770 520, 0732 770570, 0356 918 sau direct pe site-ul municipalitatii www.primariatm.ro, la sectiunea Sesizari.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)