News Flash:

Sedinta extraordinara la CL Timisoara. Care este ordinea de zi

13 Decembrie 2022
306 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Local al Municipiului Timisoara1


Aprobarea Proceselor Verbale ale sedintelor in plen din 24.11.2022 si 29.11.2022.
Proiect de hotarare privind incetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei SZILAGYI AIDA-SORINA si vacantarea locului acesteia  in Consiliul Local al Municipiului Timisoara.
Proiect de hotarare privind aprobarea modalitãtii de gestiune delegate a serviciilor de administrare si exploatare a domeniului public si privat al Municipiului Timisoara, respectiv  delegarea gestiunii a serviciului public privind prestarea de servicii si activitãti necesare  exploatãrii si intretinerii Pietelor proprietatea Municipiului Timisoara cãtre Societatea PIETE S.A.
Proiect de hotarare privind aprobarea dobandirii de catre Municipiul Timisoara, a imobilelor-teren inscrise in CF nr. 455040 Timisoara si CF nr. 455041 Timisoara ce fac obiectul renuntarii la dreptul de proprietate de catre Duca Ambroziu, Duca Marinela si Precob-Cretu Liana-Codruta si trecerea terenurilor respective din domeniul privat al Municipiului Timisoara in domeniul public al Municipiului Timisoara, cu destinatia de teren intravilan destinat pentru drum.
Proiect de hotarare privind aprobarea dobandirii de catre Municipiul Timisoara, a imobilului-teren inscris in CF nr. 445698 Timisoara nr. cad. 445698 ce face obiectul renuntarii la dreptul de proprietate de catre Societatea RPC-AG S.R.L. si totodata, trecerea terenului respectiv, din domeniul privat in domeniul public al Municipiului Timisoara, cu destinatia de “teren intravilan pentru spatiu verde”.
Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Consiliului Local al Municipiului Timisoara, la intentia de instrainare a imobilului din Timisoara, B-dul Tineretii (actual Regele Carol I) nr.10, etaj parter, ap.1 identificat cu C.F nr.410682-C1-U5 Timisoara, nr. cadastral 410682-C1-U5, la pretul de 270.000 euro.
Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din  partea Consiliului Local al Municipiului Timisoara, la intentia  de instrainare a ap.SAD5, aferent imobilului din Timisoara , str.Proclamatia de la Timisoara nr.5, etaj P, corp A, identificat cu CF. 400669-C1-U39 Timisoara, nr.cadastral 400669-C1-U39, la pretul de 65.000 euro.
Proiect de hotarare privind neexercitarea dreptului de preemtiune din partea Consiliului Local al Municipiului Timisoara, la intentia de instrainare a ap.SAD4, aferent imobilului din Timisoara, strada Proclamatia de la Timisoara nr.5, corp cladire A, etaj P, identificat cu CF. 400669-C1-U38 Timisoara, nr.cadastral 400669-C1-U38, la pretul de 54.000 euro.
Proiect de hotarare privind inaintarea cãtre Guvernul Romaniei a cererii de transmitere din proprietatea Statului Roman in domeniul public al Municipiului Timisoara a turnului de apã situat in Timisoara, str. Samuil Micu nr.16.
Proiect de hotarare privind  prelungirea Contractului de inchiriere nr.1596/25.11.2016 incheiat cu ASOCIATIA PENTRU COMUNICARE VIZUALA VIDEOVEST TIMISOARA.
Proiect de hotarare privind prelungirea pe o perioada de 3 ani a contractului de inchiriere  nr. 1195/2001,  incheiat cu Organizatia  Internationala a Aromanilor,  pentru  spatiul situat in Timisoara, str. Stefan cel Mare,  nr. 33.
Proiect de hotarare privind insusirea raportului de evaluare inregistrat cu nr. SC2022-028956/18.11.2022,  pentru spatiul situat in Timisoara, P-ta Gheorghe Domãsneanu, nr. 1, aferent contractului de inchiriere nr. 1447/18.12.2003, incheiat cu Societatea Apothecaria SRL si modificarea pretului de inchiriere a suprafetei inchiriate.
Proiect de hotarare privind completarea Anexei V (lista bunurilor proprietate public transmise spre folosinta operatorului)  la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare nr. 932 din 19.01.2010,  catre operatorul regional  AQUATIM S.A, cu lucrari executate de catre terti.
Privind  modificarea  denumirii unitatii  de invatamant  preuniversitar particular  Scoala Gimnaziala ”Wendy Kids” Timisoara in Liceul Teoretic  „ Wendy Kids” Timisoara cu sediul  in Timisoara, Aleea Ghirodei  nr. 55.
Proiect de hotarare privind modificarea denumirii unitatii de invatamant preuniversitar de stat autorizat – Colegiul de Invatamant Tertiar Nonuniversitar USAMVBT in Colegiul de Invatamant Tertiar Nonuniversitar USVT cu sediul in Timisoara, Calea Aradului nr. 119.
Proiect de hotarare privind  aprobarea proiectului organizarii si functionarii retelei scolare  a unitatilor de invatamant preuniversitar de stat si particular  de pe raza Municipiului Timisoara, pentru anul scolar 2023-2024.
Proiect de hotarare privind modificarea si completarea organigramei , a Statului de Functii si a unor pozitii din salariile de baza, respective modificarea Regulamentului de Organizare si functionare a Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcarilor Publice din Municipiul Timisoara.
Proiect de hotarare privind continuarea activitatii Societatii Horticultura SA in spatiul situat in Timisoara, str. E. Ungureanu nr. 5, SAD1, la valoarea chiriei stabilita prin raportul de evaluare nr. SC2022-029722/25.11.2022.
Proiect de hotarare privind actualizarea tarifelor de inchiriere a bazelor sportive aprobate prin H.C.LM.T. nr. 502/21.12.2021.
Proiect de hotarare privind stabilirea costului mediu lunar de intretinere, contributia lunara si repartizarea paturilor, conform gradelor de dependenta, pentru persoanele varstnice ingrijite in Caminul pentru PersoaneVarstnice ”Inocentiu M. Klein".
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului anual de actiune privind serviciile sociale administrate  si finantate din bugetul local al municipiului Timisoara in anul 2023.
Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Protocol de colaborare intre Municipiul Timisoara si  Agentia pentru Protectia Mediului Timis  in scopul initierii, elaborarii, punerii in aplicare operative si eficiente si monitorizarii planului de actiune pe termen scurt.
Privind aprobarea intentiei de constituire a unui parteneriat intre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii si Municipiul Timisoara in vederea implementarii de proiecte privind regenerarea urbana pe infrastructura feroviara publica.
Proiect de hotarare privind modificarea si aprobarea Statului de functii, a Organigramei si a Regulamentului de Organizare si Functionare pentru Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes, Timisoara.
Proiect de hotarare privind aprobarea infiintarii unei paduri urbane  miniaturala prin sponsorizarea  cu puieti din specii lemnoase autohtone de catre Propark Fundatia pentru Arii Protejate.
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Dezvoltare zona rezidentiala”, str. Bujorilor nr. 89, Timisoara. 
Proiect de hotarare  privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Zona institutii de invatamant, functiuni complementare si servicii”,  str. Aurora nr. 9, CF nr. 448794 si CF nr. 437325. 
Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii valabilitatii Planului Urbanistic Zonal „ZONA DE LOCUINTE COLECTIVE S+P+3E, PARCAJE SI FUNCTIUNI COMPLEMENTARE”, str. Stuparilor nr. 6, CF nr. 445880 Timisoara, aprobat prin Hotararea Consiliului Local  nr. 638/23.12.2019.
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Asezamant social-ortodox: Paraclis si Centru social ”, str. Siemens nr. 8 (nr. provizoriu), CF nr. 449194, Timisoara. 
Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „LOCUINTE COLECTIVE CU FUNCTIUNI COMPLEMENTARE” str. Gavril Musicescu, nr. FN,  Timisoara, CF 430493. 


Proiectele de hotarare inscrise pe Proiectul ordinii de zi au fost initiate de Primarul Municipiului Timisoara – domnul Dominic Fritz, si au fost trimise spre avizare comisiilor pe domenii de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Timisoara.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007815 (s)