News Flash:

Madalina Ghenea a facut o noua cucerire. Cine este startul international careia i-a pus capac romanca

1 Aprilie 2022
791 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghenea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai frumoase romance. Madalina a facut mereu ravagii in randul barbatilor celebri din lume, iar acum, dupa ce l-a uitat definitiv pe Gerard Butler, modelul a cucerit un alt actor cunoscut.

Michele Morrone, actorul din „365 Days” nu are deloc gusturi rele la femei. De data asta, actorul a pus ochii pe o romanca de-ale noastre si se pare ca lucrurile evolueaza destul de bine intre ei.


Michele este unul dintre cei mai ravniti barbati din intreaga lume. Rolul din „365 Days” l-a pus in valoare mai mult ca niciodata si a fost suficient pentru a da peste cap milioane de domnisoare. Din pacate, se pare ca inima lui a fost furata de frumoasa Madalina Ghenea. Romanca noastra este cunoscuta ca da peste cap cei mai frumosi barbati si se pare ca nici Morrone nu a rezistat farmecelor ei.


Anul trecut, Michele a agitat apele cu o singura postare. Morrone a decis sa se relaxeze la piscina si a postat o imagine pe Instagram in care fani au putut observa apropierea dintre el si un alt barbat. Imediat, cei din productie l-au sunat si l-au pus sa lamureasca situatia. Actorul a postat pe Insta story un mesaj care, spera el, a fost destul de clar pentru toata lumea. 


”In aceasta dimineata, m-a sunat echipa mea si mi-a spus ca sunt o multime de articole cu mine pe internet in care se spunea ca mi-am asumat ca sunt gay din cauza pozei cu Simone. Suntem doar foarte buni prieteni, suntem ca fratii. Filmam impreuna si aceea a fost o simpla poza. Apropo, sunt un mare sustinator al comunitatii LGBT, dar nu am avut ce sa-mi asum pentru ca nu sunt gay.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007972 (s)