News Flash:

Ludovic Orban s-a pregatit 30 de ani pentru acest moment. Politicianul si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

29 Iunie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
Orban

​Liderul Forta Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a anuntat, marti seara, ca va candida la alegerile prezidentiale, adaugand ca s-a pregatit timp de 30 de ani.

„Sincer, mi-e foarte greu sa mai sprijin pe cineva, sa mai girez pentru cineva la presedintia Romaniei si din cauza asta m-am hotarat sa candidez eu.”, a afirmat el.

Orban a afirmat, marti seara, la lansarea filialei judetene Ilfov a formatiunii Forta Dreptei, ca el este liberal de dinainte de 1990, spunand ca a intrat in politica pentru ca era convins ca doar asa se pot schimba lucrurile in bine.

"Visez pentru Romania de 30 de ani si continuu sa visez pentru Romania. Romania are o sansa uriasa, pe care, din pacate, nu si-a valorificat-o. E suficient sa te uiti la tara asta ca sa-ti dai seama ce generos a fost Dumnezeu cu noi. (...) Romania trebuie sa devina cel mai puternic stat din Europa Centrala si de Est. Romania trebuie sa devina o putere regionala", a sustinut el.

El a spus ca romanii au „o mare problema: n-am stiut sa ne alegem conducatorii”.

„E momentul ca oamenii care au facut lucruri in viata, care stiu ce inseamna sa reusesti, care au avut curajul sa se duca pe carari nebatute, care au trudit toata viata lor, care au reusit in viata lor sa faca intr-adevar lucruri temeinice, sa aiba o meserie, sa-si intemeieze o familie, sa puna pe picioare o afacere, sa aiba intr-adevar capacitatea sa construiasca ceva viabil, sa schimbe lucrurile in bine, sa ia conducerea in societatea romaneasca. De 30 de ani ma pregatesc si, credeti-ma, ma pregatesc ca un student in sesiune. Nu exista domeniu de activitate in care eu sa nu fi incercat sa inteleg lucrurile, cu mintea mea, logic", a aratat Ludovic Orban. potrivit hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006123 (s)