News Flash:

Feli, decizie radicala la 36 de ani. Artista are de gand sa adopte un copil

20 Iunie 2022
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Feli

Feli, aceasta zana foarte iubita de catre Dumnezeu este una dintre cele mai sincere si asumate artiste de la noi. Feli este o fire sensibila, boema, iar de cand a aparut Nora Luna in viata ei, lucrurile au luat o intorsatura minunata. Acum, artista se gandeste serios sa adopte un copil. Totusi, pe cat de simplu poate parea, pe atat de complicat este intregul proces.
Feli a fost invitata recent in podcastul lui Horia Brenciu. Cei doi au rezonat foarte bine, iar discutiile au durat ore intregi. Atmosfera nu a fost deloc una rigida ci, din contra, cei doi au discutat ca niste doi buni prieteni. Feli a abordat diferite subiecte, de la cariera, la obstacolele pe care le-a intalnit de-a lungul vietii si pana la decizia de a adopta un copil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca artista este topita dupa fetita ei, Nora Luna si nu exclude posibilitatea de a adopta, in viitorul apropiat, un copil.

„Eu acum, in momentul asta, si imi asum lucrul asta, nu mai simt sa mai vina asa, prin corp, inca un frate sau o sora pentru Nora. Dar imi doresc sa adopt. Inca nu simt ca-i momentul, ca nu stiu cum se face treaba asta si daca suntem pregatiti. E foarte delicata treaba asta cu adoptia. Ne dorim, dar ne e frica inca. Pentru ca am vazut cazuri in care s-au facut diferente intre copilul nascut si copilul adoptat, indiferent de varsta.

E foarte „risky”. Cu totii vrem o bila alba acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la baza, in instinctul lui de supravietuire, vrea sa faca el ceva ca sa-i fie bine mai incolo. Eu imi doresc din toata inima sa fac pasul asta si Catalin la fel, dar mie mi-e sa nu facem diferenta intre copii.”, a declarat Feli, in cadrul podcastului gazduit de Horia Brenciu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005659 (s)