News Flash:

Liviu Dragnea: Marti va fi propus un ministru plin la Aparare. Nu e nicio criza la MApN

10 Septembrie 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la Tebea, ca, marti, PSD va propune un nou ministru pentru Aparare, dupa consultarile ce vor avea loc in cadrul Biroului Permanent National, subliniind ca nu se poate vorbi despre o criza la Ministerul Apararii Nationale, ”nici macar financiara”.
”Marti se va rezolva problema. (...) Nu cred si nu vad ce criza e. La Armata este un ministru. E interimar, are toate competentele. Marti va fi propus un ministru plin. Nu poate sa fie nicio criza. Nici macar criza financiara, pentru ca bani sunt suficienti la Ministerul Apararii. Joi-vineri deja ar trebui sa fie pregatiti sa faca platile catre angajati”, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea, acesta fiind intrebat daca faptul ca presedintele a convocat sedinta CSAT joi are legatura cu situatia de la Ministerul Apararii.
Acesta a mai afirmat ca nu a discutat despre propunerea pentru Ministerul Apararii cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, subliniind ca nu trebuie ”sa ia viza” de la niciun ambasador pentru propunerile pe care le inainteaza. Dragnea a spus, in schimb, ca il va anunta pe partenerul sau de coalitie, Calin Popescu-Tariceanu, in legatura cu propunerea care va fi facuta de PSD, inainte de Biroul Permanent National al partidului.
”Nu am discutat despre aceasta propunere, pentru ca nu trebuie sa iau viza de la niciun ambasador pentru membrii Guvernului, dar i-am spus ambasadorului ca marti avem Birou Permanent National si va fi un ministru plin. Dupa ce voi discuta cu colegii mei luni seara, cu prim-ministrul, inainte de Biroul Permanent al nostru, o sa discutam si cu domnul Tariceanu, ca sa fie informat, e firesc”, a conchis Dragnea. Mediafax.ro

tebea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006543 (s)