News Flash:

Cum va fi vremea luni, in prima zi de scoala

10 Septembrie 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru luni, in prima zi de scoala, temperaturi ridicate, de pana la 35 de grade in Capitala si maxime intre 27 si 26 de grade in restul tarii, sansele de precipitatii fiind minime. Vremea se va raci usor incepand cu luni noapte.
"In Bucuresti, vom avea luni dimineata in jur de 16-17 si o maxima de 34-35 de grade, ceea ce este bine pentru prima zi de scoala, ca nu trebuie sa mai imbracam copiii gros, in tricou va fi foarte bine pentru ei. In restul tarii, minimele vor fi de la 9 grade in estul Transilvaniei pana la 21 de grade pe litoral, iar maximele sar de 27 de grade pe litoral, pana la 35-36 de grade izolat in Lunca Dunarii si prin Muntenia", a declarat pentru MEDIAFAX, Meda Andrei, meteorolog.
Luni, pe parcursul zilei, nu va ploua, iar vremea va fi frumoasa in aproape toata tara. Vor fi 26-27 de grade pe litoral, temperaturi de 28 de grade in depresiuni, dar si in nordul Moldovei. Predominante vor fi temperaturile de peste 30 de grade.
De luni noapte insa, se strica vremea in vest si in sud-vest, iar marti, pe parcursul zilei, se vor inregistra ploi in vest, nord si centru si izolat in celelalt regiuni.
Meteorologii avertizeaza ca si in Capitala vremea se va raci incepand de miercuri, dar va fi doar o usoara scadere pentru ca temperaturile nu vor cobori sub 27 de grade pe timpul zilei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006179 (s)