News Flash:

Lucrările avansează

Se lucrează la pasajele și podurile aflate pe traseul Centurii de Sud a Timișoarei

28 Septembrie 2023
158 Vizualizari | 0 Comentarii

Muncitorii de la asocierea SA & PE Construct SRL (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL sunt în plină activitate pe traseul Centurii de Sud, concentrându-se pe construcția și reabilitarea diferitelor poduri și pasaje. Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este la începutul lunii iulie 2024.

„Antreprenorul de pe șantierul centurii Timișoara Sud continuă lucrările la pasajele și podurile aflate pe traseu. S-au amplasat până acum grinzi la pasajul peste calea ferată din zona Chișoda și a început montarea grinzilor la pasajul peste CF de la Urseni. Au început lucrări și la podul peste un canal de irigații și la podul peste râul Bega din zona Ghiroda. La ambele se montează predale și se pregătește armătura”, transmite DRDP Timișoara.

Centura de Sud a Timișoarei a intrat din nou într-un proces de construcție la începutul lunii iulie, când s-a emis ordinul de începere a lucrărilor. Contractul pentru "Execuția lucrărilor din cadrul obiectivului Varianta de Ocolire Timișoara Sud – rest de executat" a fost atribuit asocierii SA & PE Construct SRL (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL, după o procedură de licitație.

Contractul anterior, încheiat cu Tirrena Scavi, a fost reziliat în decembrie 2022, având un grad de execuție fizică de puțin peste 58%. Noul contractor are un termen de 12 luni pentru finalizarea lucrărilor. Valoarea contractului este de 383,8 milioane de lei, fără TVA, și finanțarea provine din Programul Operațional Transport al Uniunii Europene pentru perioada bugetară 2021 - 2027.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007974 (s)