News Flash:

Lidia Buble are un nou iubit. Cu cine l-a inlocuit pe actorul cubanez, Harlys Becerra

10 Decembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si-a incheiat traseul in „Asia Express intr-un mod unic. Suparata ca nu a gasit pe nimeni care sa-i fie partener si sa o ia de sotie, artista a imbracat rochia de mireasa si a promis ca nu se va lasa pana nu isi va gasi sufletul pereche. Acum, dupa cateva luni in care s-a afisat la bratul frumosului actor cubanez, Harlys Beccerra, Lidia Buble se pare ca a pus capat relatiei cu partenerul ei. Momentan, artista nu a declarat nimic despre situatia dintre ea si actor, dar fanii sunt convinsi ca lucrurile s-au mai racit intre cei doi.

Se pare ca cei doi si-au spus adio chiar cand competitia era difuzata si au existat mai multe motive pentru care cantareata s-a despartit de actorul cubanez. In primul rand, a fost vorba despre distanta dintre ei. Blondina a decis ca nu poate avea o relatie la distanta si ca lucrurile nu duc nicaieri cu actorul. Cei doi s-au mai despartit si pentru ca Lidia isi doreste sa se concentreze pe cariera si are mai multe proiecte in desfasurare.

Totusi, pe Lidia Buble nu a tinut-o prea mult burlacia. Vedeta a fost surprinsa, conform celor de la Media Flux, in timp ce iesea dintr-un restaurant din Capitala alaturi de un cunoscut actor. Este vorba despre Horatiu Nicolae. Afaceristul este indragostit pana peste cap de fosta concurenta de la Asia Express. Momentan, cei doi incearca sa se fereasca de ochii lumi si stau cat mai retrasi unul fata de altul. Ei nu s-au tinut de mana si nici au avut gesturi tandre in public.

Recent, despre Lidia Buble s-a spus ca ar fi impreuna cu membrul de la Noaptea Tarziu, Cuza. Gorjeanul nu a vrut sa fie asociat cu Lidia, asa ca a lamurit care este, de fapt, relatia dintre ei. 

„Totul a fost o gluma, preluata aiurea, nici vorba de asa ceva, sa fim un potential cuplu. Nici nu ma intereseaza, nici nu ma afecteaza. Toata gluma a plecat de la faptul ca suntem buni amici”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007697 (s)