News Flash:

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf socheaza lumea mondena. Sexy impresara nu a divortat de sotul ei

10 Decembrie 2021
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Prodan si Reghe

Scandalul din familia Reghecampf este departe de a ajunge la final. In timp ce Reghe s-a afisat mai fericit ca niciodata alaturi de noua lui iubita, Anamaria Prodan continua sa faca declaratii care socheaza intreaga lume. 

Anamaria Prodan s-a saturat sa se discute mereu despre divortul ei de Reghecampf. Impresara vrea sa aiba parte de liniste, astfel incat sa se poata ocupa de adevaratele probleme. Din pacate, dorinta ei nu poate deveni realitate prea curand, caci toata lumea este curioasa de ce se intampla in familia ei. 

Pentru a-i lamuri pe toti cei care se intereseaza de divortul ei, Anamaria a facut cateva declaratii la Realitatea Plus, declaratii la care nu se astepta nimeni. Sexy impresara este constienta ca acest subiect al divortului a produs multe dezeechilibre in viata de familie, dar este sigura ca le va gestiona cu brio.

„Nu, noi nu am divortat. Nici macar primul termen nu a fost stabilit”, a marturisit Anamaria Prodat, in direct la Realitatea Plus.


„Il iertam in lacrimi, explicandu-i ca tot ce se construieste in lumea asta este familia. Nu vad decat niste fotografii cu mine in presa pe care le are doar sotul meu si atat. Fotografiile lui cu amanta sunt jenante. Il batjocoresti sistematic pe acest copil. De doi ani nu mi-am luat avocat si am acceptat orice ordonanta. Este dorinta femeii alaturi de el sa faca pictoriale. El a amenintat multe persoane care au avut fotografii sau videoclipuri cu ea. L-am salvat sa nu i se faca dosar penal. Barbatul de care m-am indragostit era matrita perfecta", a adaugat impresara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006149 (s)