News Flash:

Legends – muzică rock cantată la flaut și instrumente de percuție, la Iulius Town Timișoara

29 Septembrie 2020
677 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 28 septembrie 2020: Trei artiști, care fac cât o trupă rock și o orchestră, vor avea grijă de buna dispoziție a timișorenilor, în această săptămână. Un concert cu totul special oferit de Fundația Hațegan, ce îi va mulțumi și pe cei care preferă muzica clasică, dar și pe fanii rock-ului internațional, se anunță în Iulius Gardens.

Te-ai gândit vreodată cum ar suna piesa „Smells Like Teen Spirit”, a celor de la Nirvana, cântată la flaut? Marți, 29 septembrie 2020, timișorenii sunt așteptați la un concert susținut de trei muzicieni români, de talie internațională. De la ora 19.00, în cadrul spectacolului „Legends”, rock-ul se va împleti cu genul clasic. Astfel, în Iulius Gardens se vor auzi hit-uri reinterpretate ale unor trupe precum: Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Guns N’ Roses, Deep Purple, Iron Maiden, Aerosmith sau Depeche Mode. Vino să asculți cum notele line ale flautului completează intensitatea sunetelor instrumentelor de percuție: marimba și vibrafonul! Participarea este gratuită, înscrierea fiind obligatorie, date fiind locurile limitate, pentru păstrarea distanțării sociale. Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Concertul face parte dintr-un turneu național susținut de: Matei Ioachimescu, flautist recunoscut pentru interpretările sale din repertoriul baroc, modern, dar și pentru prestațiile sale pe scene din Europa și Japonia, și PERCUSSIONescu, singura trupă de percuție camerală din România, formată din Irina Rădulescu și Răzvan Florescu. Totodată, vor fi audiate în premieră piese create de șase compozitori internaționali din Statele Unite ale Americii, Venezuela, Austria și România.

Vino la Iulius Town și descoperă alte valențe ale muzicii clasice și ale rock-ului!


legends iulius gardens flautului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 22 queries | Mysql time :0.038098 (s)