News Flash:

La un pas de TRAGEDIE! Un copil de 7 ani, grav ranit de strandul din Arad

6 Iunie 2017
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
strand arad
Luni dupa masa, in jurul orei 16.00, un baiat de sapte ani a ramas sub apa, in bazinul mare, dupa ce s-a dat pe tobogan.
Din ceea ce am aflat de la locul incidentului, chiar de la salvamari si martori, se pare ca baietelul s-a dat pe toboganul mare si, inainte sa ajunga in bazin, cineva l-ar fi lovit din spate. Cel mai probabil din joaca. Dupa ce a intrat in apa, acesta nu a mai iesit la suprafata zeci de secunde. Martorii ne-au declarat ca nimeni nu si-a dat seama ca se ineaca, ci au crezut ca se joaca pe sub apa. Intr-un tarziu, totusi, un aradean si-a dat seama ca ceva nu este in ordine deoarece baiatul nu misca sub apa. Atunci s-a dat alarma pe strand, scrie aradon.ro.
Baiatul a intrat in sotp cardio respirator, dar echipajul medical i-a salvat viata, deoarece pulsul i-a revenit dupa aproximativ sapte minute de la momentul in care au fost incepute manevrele de resuscitare. Mama baietelului a suferit un atac de panica si a avut nevoie, si ea, de ingrijiri medicale.
Puls, dupa sapte minute
„Au fost trimise trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arad. La momentul sosirii primelor doua echipaje, baiatul de sapte ani se afla in stop cardio-respirator. Echipajul medical a demarat manevrele de resuscitare cardio-pulmonara si dupa aproxmativ sapte minute a fost scos din stopul cardio-respirator. Apoi a fost transportat in cel mai scurt timp la Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad”, a declarat pentru Jurnal aradean/Aradon, dr. Marioara Raveca Nicoara, managerul general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.
UPDATE. „In acest moment copilul se afla in stare foarte grava. Continuam investigatiile. A fost transportat la computerul tomograf pentru a se efectua tomografia la coloana si la cap”, a declarat Simina Roz, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

tobogan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004855 (s)